Elmer - Pay'n Jump

Skrittade och travade lite ute i paddocken men det var väldigt blåsigt och inte det bästa underlaget så vi gjorde det bästa av situationen. Blev inropad på framhoppningen två starter och en höjning innan det var min tur, visste inte om det när jag gick in på framhoppningen men märkte det ganska snabbt så hoppade inte alls mycket men fick ändå ett par bra språng så även om jag hade haft tid hade jag inet hoppat mycket mer. 
 
På banan går allt jättebra, visst är det tydligt när vi inte riktigt är samspelta och Elmer inte riktigt orkar bära sig själv. Han börjar då trava och jag ser allmänt klumpig ut. Men bortsett från det kändes det som att det var bästa runad hittills även fast vi fick ett pet, men det får han ta på sig för galoppen var bra och avprångspunkten var bra så jag glömmer bort det lilla nedslaget. 
 
på framhoppningen till 1m blir allt bara kaos och jag litar inte på honom och blir osäker för att det är ganska så läskigt att vara uppe bland lamporna när han gör sina toksprång... Så jag gjorde att han stanna flera gånger och på grund av det så stannade han när vi kom bra och jag sa hoppa så jag får skylla mig själv. 
 
Inne på banan börjar det lite jobbigt men rullar på bra efter första hindret. Till hinder 4 så tappade jag min ytterskänkel någonstans på vägen och vägen blir urkass, så jag tar på mig det nedslaget. Hindret efter tar jag också på mig, han springer på sidan för att jag gjorde honom osäker på framhoppningen och jag har skällt ut mig själv rejält för det. Sen blir resten av banan jättebra, blev lite kaos på vågplanket men lägger ingen större vikt på det.
 
Är jättenöjd över känslan i 90 och det är min bästa runda i 100 så jag är glad!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0