Klar för dagen !

Hallå !

Den otroliga känslan som är när man är klart med allt för dagen innan kl 16, underbart !

Det blev att longera Olle idag, longerade i ca 40 min och inte så hårt, hade honom på en stor volt och han var jätte duktig ! Han gick i en fin form och arbetade bra med bakbenen och ryggen :)

Nu är det dags att göra lite skolarbete sen ska jag bara ta de lugnt, kanske sticker ut och springer en stund och gymmat lite men vi får se :)

Ha de bäst !
//Johanna


Matte = tråkigt !

Hejsan !

Sitter på kz och har matte, måste nog vara det tråkigaste ämnet som finns...

Åker till Olle direkt efter skolan, har inte riktigt bestämt mig om jag ska rida ett litet dressyr pass eller om jag ska longera honom. Det återstår att se :)

Blev ett litet kort inlägg :)
Ha de bäst !
//Johanna


Chill

Hallå allihopa !

Ligger just nu i min säng och kollar på Simpsons ! Awesome ! :D tar de väldigt lugnt nu då jag fått ont i rygg och axlar igen :( bara vila tills det blir bättre, det kom ju lägligt allefall då jag har hästfri dag idag.

Hoppträningen igår var väldigt rolig och lärorik :) övningen vi hade krävde att man hade koll på yttersidan och kunde vända på rätt sätt, men som sagt det var jätte roligt :)

Imorrn är det dags för kz, lite normal skola sitter aldrig fel.

Ha de bäst !
//Johanna

Bästa Olleman på bilden !


Tillbaka efter en lång tid!

Hej igen allihopa!

Tänkte skriva nu när jag har lite tid över :) har fått mer jobb nu att göra så de blir inte så mycket tid över, men det är bara roligt !

Jag hjälper nämligen Yannic(min & Linnéas hopptränare) med några av hennes hästar.

Den hästen jag rider mest är Vera, född 2005. Rider henne ca 2 - 3 gånger i veckan beroende på om Yannic ska tävla och så. Och så har jag min lilla Olleman utöver det. Men det är super kul, jag lär mig mycket och det blir bara bättre och bättre.

Tänkte berätta lite om söndag och måndag då det hänt mest saker då. På söndagen var det seriehoppning. Hoppade 110 x 2 varav andra rundan höjdes några hinder till 120. Hade väldigt bra känsla båda rundorna och var dubbelnolla första rundan och andra rundan var jag nolla i grunden men valde att utgå från omhoppningen då känslan var väldigt bra och ville inte förstöra de. Hamnade på en andra plats efter min kära kollega Linnéa som gjorde två väldigt fina rundor med Elmer :)

Igår red jag Vera, började rida fram självständigt sen hjälpte Yannic mig på slutet och hajjade verkligen hur jag skulle rida henne för att det skulle bli bra ! :) Mamma hoppade förövrigt Olle på sin lektion och det såg väldigt fint ut !

Ikväll är det dags för hoppträning :) jag ska hoppa Sam som är en av Yannics hästar, eller ja ponny ;) eftersom Olle hoppat två dagar i rad så förtjänar han lite vila. Bilder och film kanske kommer, beroende på hur de går ;)

Nu ska jag snart iväg och ha idrott :)
Bjuder på en liten bild på Vera :)

Ha de bäst
Puss&Kram
//Johanna


RSS 2.0