Fredag !


Hallå allihopa!

Ligger i soffan i skolan och käkar lakritsklubba och väntar på lektionen. Har svenska b nu, ett av dom enklare ämnena. Efter skolan bär det av till stallet direkt, har dressyrträning, men ska även skutta några språng inför tävlingen på söndag.

Jag ber så mycket om ursäkt för min dåliga uppdatering men har inte haft tid. Har varit mycket annat just nu. Vid 4 tiden är mor och far hemma med den nya bilen också :D Och förhoppningsvis lite godis till mig och min bror ;)

Imorgon blir det att vara i stallet hela dagen. Ska vara grillmästare under tävlingen på klubben ;) Sedan kommer Linn och hjälper mig att putsa, packa och bada en liten häst. Sen drar vi hem till mig, chillar och laddar upp för tävlingen.

Nu börjar jag typ så ska väl ge mig av !

Puss&Kram



Torsdagen som jag bara vill glömma...

Jag vet att det inte blev något inlägg igår men det var för att jag hade mycket plugg och hann helt enkelt inte med att skriva något. Men igår så red jag lite dressyr igen och Spirit var jätte duktig, men det tog ett tag att få till honom eftersom det var några dagar sen sist vi red dressyr. Men han blev världens bästa pownie efter ett tag. Jag älskar honom väldigt mycket, han är verkligen ljuset i mitt liv!

Idag så blev det inte så mycket ridning. Jag har mycket i skolan och det känns inte som att jag hinner med. Jag slösar bara bort min tid och jag har blivit så slarvig med saker. När jag försöker förbättra an sak blir en annan mycket värre. Det som är jobbigast är att det är Spirit som blir lidande och jag mår så himla dåligt över det för att det är ju han som gör dagarna roligare. Jag vill verkligen satsa på honom den här hösten och så har jag inte kännt på jätte länge (om jag ens har kännt så förut) och då blir det så himla fel när jag inte prioriterar honom före andra mycket mindre viktigare saker. Som t.ex bloggen och facebook... Vad är det egentligen för fel på mig? Jag älskar Spirit mer än någonting på den här planeten och så är det han som lider för att jag inte kan hålla reda på mig själv? Livet är så himla orättvist.


Intervallträning!

Idag fick det bli lite intervallträning för Spirit. Måste bibehålla konditionen som vi jobbat med att få upp hela sommaren! Det gick jättebra. Han lyssnade både tillbaka och framåt. Fast först var det lite segt. Men när han började få upp flåset så blev han bara piggare och piggare. Men vi måste ta och raka honom snart för han bli så himla svetting för ingenting... Han hade faktiskt lite lockig päls idag. Och han har rakt även om jag flätar blir det rakt efter typ 5 minuter.


Barbacka måndag!

Idag fick det bli en barbacka måndag. Jag var helt enkelt för trött för att göra något annat och vi tävlade igår så Spirit kanske behövde vila lite men ändå sträcka på benen. Så det fick bli till att rida barbacka idag. Spirit är faktiskt som att sitta på en soffa. Kanske inte i traven men i alla fall i skritt och galopp. Det går att sitta på honom utan att skumpa av i traven men han rör sig så mycket när han travar så det är svårt. Annat var det när han inte hade några muskler då var han som att sitta på en gren... Det vill säga inge mysigt.

Älskling och jag på väg upp för en jättelång backe när vi var på fälttävlan 10/9 (Vättern i bakrunden)


Bilder från KM- Hoppning

Här kommer lite bilder och film från KM hoppning!






Jag missade att lägga till att det var Linnéa som skrev KM- Hoppning inlägget!


Söndags Underhållning

Hej alla glada !

Sitter och kollar på sommarspelen och måste säga att det är otrolig söndagsunderhållning :D efter det blir det att kolla partaj och säger samma sak där ! Detta kommer bli en otoligt härlig söndag. Min bebis är här, ska käka lite lasange snart, och det är bra program på tv, bättre kan det inte bli ! :D

Under dagen har jag varit i stallet och sedan tränat ! I stallet var det LM/KM, skulle varit med men olle är inte pigg än tyvärr och vi ska till sura nästa helg. Så gubben fick bara gå vanligt mot lite lungt idag. Red på hack för variationens skull och jag tror han tyckte om det otroligt mycket. Dock var han lite pigg och tyckte det var super kul, för han drog som satan i galoppen och drog en liten bock mitt i allt.


Det börjar gå mot hösten och vintern, så laddar upp en härlig sommarbild :D

I fredags red jag och linn ut en liten sväng, sen drog vi på musik i ridhuset och poppade medans vi red. Man blir så mycket mer fokuserad på vad man ska göra. Vet inte om det är så för alla men iallafall för mig. Igår var jag hästledig så dagen tillbringades med att jag firade min bror och att vi drog ut till det nya shoppingcentret på erikslund och handla lite (a)

Nu ska jag fortsätta kolla på tv och fixa lite mat snart, ni får ha det så bra!
Puss och Kram





KM- Hoppning

Idag så var det då klubbmästerskap uppe på hallst och jag hoppade först 90cm i clear rounden och sedan 80 i KM:et.

90cm: Han var värsta pigg kändes det som . Han hade jätte bra bjudning det var nästan så att jag inte hann med. På framhoppningen så hoppade han jättefint och tog verkligen för sig. Inne på banan blev han ännu piggare och tog för sig mer. Det slutade med att på en båga så hann jag inte med att trycka till med innerskänkel så det blev ett tvär stopp på hinder nummer 6. Men sen så kom vi igen och då hoppade han galant.

80cm: Nu hade han lugnat ner sig lite men bjudningen fanns fortfarande. På framhoppningen var han som i förra klassen. Inne på banan gick det inte lika räsen men det var fortfarande väldigt bra grundgalopp (enligt mig). Vi gick dubbel nolla och det var väldigt länge sen vi gjorde det. Jag har gott nolla men inte dubbel nolla. Så det var väldigt skönt att det äntligen funkade. Totalt kom jag 3:a i KM vilket jag är lite besviken på eftersom att det kändes så himla bra! Men, men det var i alla fall rätt person som vann. Grattis Melina!

Multimedia A


Hallå !

Sitter just nu i skolan och har Multimedia A och snorar, mums ! eller inte....
Slutar 10 över 11(lyx) då drar jag inte till stan och käkar lunch och sen bär det av mot stallet och mitt lilla hjärta. Det är otroligt fint väder ute nu, så antingen blir det att rida i gräshagen om det inte är blött eller så rider vi ut och galopperar på grusvägen.

Har kanske inte sagt det men Olle får ridas igen, som ni kankse förstår. Otroligt skönt att han är pigg och glad igen. Ne nu ska jag fortsätta lyssna på Volbeat och göra klart uppgiften !

Hare Bäst!


Glädjetårarna bara sprutar!

Det är så himla awsome just nu! Spirit är så himla fin att det inte ens går att beskriva. Det är så jävla härligt att poletten äntilgen har trillar ner hos både häst och ryttare. Den här hösten kommer blir en höst värd att minnas! Den här lägger jag ut för att jag älskar min häst så jävla mycket! Han är mitt allt!!

You are mine and i'm yours!! I'm never going to stop love like I love you now!!! <3


Rosa moln!

Jag hann inte blogga igår så jag gör det nu istället. Spirit har haft ganska så fula sår i munnen så jag har ridit på hack i en vecka och nu så finns det inte ens några spår efter såren. Så jag testade rida på vanliga bettet igår. Han var så himla duktig. Jag red lite mjukgörade i paddocken och asså det finns inga ord för det jag kände. Han var bara så grymt fin! Jag har jobbat jättemycket i två månader nu med att få honom fin i dressyren och att få upp hand konition. Allt slit är så värt det när man kommer till det här stadiet. I galoppen så galopperade vi på rosa moln! Det är den bästa förklaringen jag kan komma på. Jag älskar verkligen min powniie! Han är världens bästa!<3


Tömkörning

Idag så blev det lite tömkörning. Spirit får lite damp när man jobbar honom från backen men jaj det är bara att jobba bort. Spirit är verkligen den snällaste hästen ever. Han skulle inte ens döda en mygga om han fick chansen. När han är busig så slänger han bara lite med huvudet men när man står på backen och jobbar honom så får han spel. Han ska springa jättefort på en liten volt och bocka som fan och sen tvärnit och så står han där som en mupp och gör ingenting. Han är lite CP. Men han är väldigt noga med att jag inte kommer för nära. Jag borde tömköra lite oftare så att han blir lite mer van så att han slutar med det där...

Tävlar !



Första tävlingen på Spirit

Jag har velat lägga upp den här filmen men det har krånglat lite men nu så har jag fått till det!
Första tävlingen på Spirit var julhoppet 2008, jag hoppade 50cm och var klädd som en krambjörn! xD

Fotografier



Som många inte vet så är jag väldigt fotointresserad, eller ja det står ju i informationen men sak samma. Tänkte att jag skulle visa några bilder som jag själv tycker blivit bra.


Denna bild är faktiskt tagen bara för några dagar sedan. Jag har ett litet projekt på gång där jag har valt ut lite olika platser där jag ska ta 3 olika bilder. En på sommaren, en på hösten och en på vintern. Det ska alltså bli 3 identiska bilder bara olika årstider. Det kan bli riktigt kul tror jag. Kan även lägga upp bilderna här på bloggen sen om intresset finns !

Nästa bild tog jag faktiskt idag. Var ute för att ta luft då jag började bli ganska yr av att bara ligga inne. Såg då hur fin himlen var och blev tvungen att ta bilden. Och tyckte resultatet blev riktigt bra också.

Ha nu blev det mycket landskaps bilder på en hästblogg. Hoppas ni står ut med det ;) Men nu är det så att det kommer några häst bilder också ;) Dom här bilderna har min far tagit och måste tillägga att han är en otroligt skicklig fotograf och tar otroligt vackra bilder.

Hur många är det av er läsare är det som är intresserade av foton? Alltså att avancera sig lite på fotografi fronten. Att kunna t.ex. bländare, slutartid m.m är ni många eller är ni få? Det skulle vara väldigt roligt att se hur många det är.


Dom här bilderna har alltså min kära far tagit. Och som ni ser är dom otroligt vackra. Skärpan är otroligt bra och ljuset är perfekt, enligt mig jag gillar lite ljusare bilder. Det blev väldigt mycket blider och lite text, men sånt är roligt ibland ;)

Hoppas ni har en bra kväll. Jag ska lägga mig och käka B&J, muuummmmsss. Men det får man göra när man är sjuk. Måste nog vara den enda fördelen med att vara det faktiskt.

Ha det bra !


Uteritt med Sophia

Idag så red jag ut med Sophia och Katten. Jag hade jätteroligt, jag har inte ridit ut med andra på år och dag. Jag har varit så himla focuserad på att Jobba Spirit och få honom i kondition. Den här veckan har jag ridit dressyr nästan vaje dag och så har han fått vila lite eftersom att jag haft ont i huvudet och lite sånt. Men asså det känns som att han har haft en vilo vecka. Jag har ridit så grymt mycket nu på senaste tiden så det känns väldigt konstigt nu när jag fått dra ner på ridningen eftersom att skolan är i full gång. Men Idag så red ja ju då ut med Sophia och vi galoppade lite och red lite i skogen en helt vanlig runda helt enkelt.
Vi ses

Sjuk...


Japp här har jag gått och blivit sjuk. Har väl snytit mig kankse 50 gånger idag + huvudvärk och feber. Så nu ska jag lägga mig och glo på en film och ta det lungt.
Var ute i stallet endå och tog hand om den andra lilla sjuklingen. Han är mycket bättre och vi får förhoppningsvis sätta igång honom imorgon :D
Har under helgen kollat på 2 ganska nya filmer som jag kan rekomendera stort. Nämligen Red Riding Hood och Thor. Riktigt bra filmer som jag tycker att du ska kolla på om du tycker om lite spännande filmer där det händer saker hela tiden.


Jag vill passa på att säga att om det är någon som är intresserad av att köpa blogg design så är det bara att höra av sig till mig på [email protected]. Men märk gärna mailet med bloggdesign eller liknande. Priset och vad du vill ha för bilder, färger, text, m.m tar vi sedan genom mail. Om detta låter intressant är det bara att höra av sig !

Nu ska jag lägga mig och glo på Wanted som också är en grymt bra film.

Ha det bäst !

Div 2 dressyr omgång 1

Idag har jag varit lite slav till Linnéa Kalnins som har vatir med på första omgången i div 2 dressyren. Det gick super för tjejerna. Laget kom tvåa och det är en as bra början på div 2:n. Tova och Sindy vann bland B-ponnysarna, den ponnyn är så himla gullig. Daniella som Linnéa rider är en C-Ponny, bland C-ponnysarna är det många riktigt bra hästar samt ryttare så jag tyckte att Kalnins red skitbra rent utsagt. Hon kom precis utanför placering men med tanke på vilket motstånd hon hade ska hon vara as nöjd. Lisa red på Paloma idag och själv tycker jag paloma är jättefin och det tyckte domaren också. Lisa red på jättebra procent hon fick bäst i laget. Paloma är en D-ponny och det var väldigt många D-ponnysar med, det var 5 placerade. Jag är inte riktigt säker på vilken plats hon kom men det var inte långt ifrån placering. Jag var jätteglad för deras skull, jag kände att jag också skulle vilja vara med men sen så påminner min hjärna mig om att Spirit och jag skulle rida på typ 40% i div 2. När vi kom hem så åkte jag till stallet ganska så på en gång. Spirit var jätte fin idag igen. Det känns konstigt att han varit så fin i så många dar nu. Han brukar vara så svår att få dit man vill. Men idag när han gick så fint så försökte jag bara tänka på mig själv och fixa till min sits men det är ju helt omöjligt. Jag har en kass sits och det är jävligt svårt att göra den bättre. Men, men Det är bara att fortsätta nöta och nöta.

Friday night

Blev en väldigt sen kväll idag. Åkte inte ut till stallet fören klockan 7. Red ute på åkern och intervalltränade honom lite. Efter det så jobbade jag lite i trav och han var så himla fin! Asså jag fick jätte bra stöd i handen och allt var verkligen jättebra! Tillochmed dressyren blev bra tillslut! Det är bara att bita ihop och kämpa sig vidare.

Dressyrsadel

Idag har jag och Mamma varit och köpt en sadel. Den var jätte snygg och typ elt ny. Den var riden i 2 gånger och den kostade 2000kr!! Det är bara att tacka och ta emot när man hittar nått så fint och billigt. Den passade min rumpa jättebra. Den var så himla skön! Asså min hoppsadel har många sagt att den är skön att sitta i men den här sadeln var mycker skönare än hoppsadeln. Jag satt värkligen jätte bra i den. Men det finns ju en hake med en sån fin sadel. Spirit är ganska bred över manken och han behöver storlek vid. Den här sadeln var ju då bara normal. Men vi får ta och kolla med sadelmakeriet i Strömsholm om de kan fixa till den lite så att Spirit kan ha den.
När jag red idag för att prova sadeln så gick Spirit så himla fint! Även fst jag hade lite svårt att sitta eftersom att jag inte är direkt van vid dressyrsadlar. I och för sig är jag inte van vid någon annan sadel än min hoppsadel. Men efter en stund så lyckades jag anpassa mig. Då blev Spirit mycket trevlig att rida på. Gud vad jag kände mig vuxen där xD

Mysig onsdag

Idag så hade jag så himla ont i huvudet att jag knappt kunde gå kändes det som... Så det fick inte bli någon ridning idag. Men jag måste ändå ta hand om min bäbis. Så jag åkte ut och bara pysslade om honom. Hästsvansar är väldigt bra att ha när man ska lära sig föra olika sorters flätor. Ibland så kan det vara så himla härligt att bara gå och lulla runt i stallet och göra allt i lite slow motion OCH jag märker hur Spirit bara njuter av att bara bli ompysslad. Han tycker väldigt mycket om det. Fast det kan variera. Är han själv inne i stallet så är det nästan helt oacceptabelt att vara inne. Då vill han bara ut. Men idag så var han jätte lugn eftersom att det bara var flickorna som var ute. :)




Deppad till 100


Hallå allihopa!
Är otroligt deppad just nu. Olle blir inge bättre så det är bara vänta ut det. Skolan är otroligt jobbig och jag vet inte vart jag ska ta vägen just nu.

Jag tror faktiskt inte det är meningen att jag ska åka utanför klubben, det eller så har jag världens jävla otur. Alla gånger jag har anmält mig till en tävling som har varit över klubbtävling eller har varit utanför hallsta så har lilla olle blivit skadad. Så nu skiter jag i det här året, laddar om till nästa istället. Men det är ju så himla tråkigt, olle blir bara äldre och det skulle vara så himla härligt att få tävla med honom där jag har rättvisan konkurenter. Men det återstår bara att se hur det blir.

Har suttit och pysslat lite med bloggen men inte så mycket, hoppas ni tyckte det blev fint ! :) Nu ska jag ta chips eller nått och lägga mig och moffa.

Ha de bäst!
Söte hade jätte kul på Tågbanan på Strömsholm !



Uteritt en måndagkväll

Idag så red jag ut och galoppade lite. Det gick jätte bra. Spirit var jätte lydig, fast det beror på att jag rider på hack just nu. Han har jätte fula sår i munnen så det får bli att rida på hack ett tag nu. Mamma har köpt värsta ludden så min ponny ser ut som värsta B-ponnyn. Han är jätte söt!

Nu när det är så regnigt och dant så ska jag rida i var ända vattenpöl som jag hittar för Spirit ska fan gå i vatten. Han är bara dum när han inte gör det. idag så gick han i alla vattenpölar som att det inte var något och det gjorde mig lite fustrerad men jaja man kan inte spola tillbaka tiden.



Jag vet att höjden är jätte låg, men jag får bara tävla P70 än så länge så banhoppningen ligger på 75cm.


Film från träning!

Nu är sidan normal så nu kan jag ladda upp bilder! och då passar jag på att ladda upp en film från Erik träningen som jag lovade. Ni får ursäckta min stolsits och mina armbågar. Jag har ingen bra sits alls! Jag tror det beror på att jag börjar blir lite stor på min lilla kille :(




Stackars Olleman


Hallå alla glada!
Har inte varit så jätte pigg på att blogga då olleman har blivit skadad :-( Snutte då. Han har fått ett sår nere vid hoven som var väldigt djupt, så nu har han haft boxvila sen torsdags och imorrn ska vi se hur det blir i veckan. Han får pencelin(stavas det så?) nu fram tills imorgon och sen får vi se. Han är pigg och fräsh och ömmar inte runt såret men det hade blivit infekterat när han gått ut i den leriga hagen.

Mamma och jag är ju inte så duktiga på allt med hästskötsel. Olle är ju som den första "egna" hästen vi haft. Innan vi börja med honom red vi båda på ridskola, och då lär man sig ju inte bl.a. hur bettet ska sitta, hur behandlar man sår, sånt som man egentligen tycker är självklart att veta. Allt inom hästvärlden är en stor vetenskap. Och alla säger olika saker. Vem ska man lita på, vilka kan mer än andra? Man vet ju ingenting. Men det är nyttigt för både mamma och mig. Vi har lärt oss otroligt mycket under den här tiden och kommer nog lära oss mycket mycket mer under den här tiden.

Nu vet ni att jag lever ;-) Imorgon åker jag ut till plutten och pysslar om honom och så får vi se hur det blir.

Tävlingen som skulle varit idag blev ju inställd pga för få anmälda. Men det spelar ju ingen roll, hade ju ändå inte kunnat åka med en skadad häst. Men nästa "tävling" blir en Pay and Jump på hamre den 21 september känns bra för oss som aldrig varit utanför klubben och tävlat förut.

Nu ska jag glo lite på tv innan jag sover, skola imorgon igen och jag går till halv 5... suck

Ha det bäst nu så höres vi sen!


Dagen efter tävling

Ibland så kan denna dag vara guld värd men nu så är den inte så värd så mycket. Igår var jag då på en fälttävlan i Bränntomt. Det gick inte alls bra. Eller jo Det gick bra fram till terrängen. I dressyren så fick jag 64% och jag skulle fått 65% om jag inte ridit in med spöt på banan. Så Jag är jätte nöjd över dressyren som brukar vara vårat svåraste moment. På banhoppningen så ville Spirit springa på sidan så ett hinder men då var jag snabb att vara där med skänkeln men då blev det ett kontigt språng så han petade ner en bom. Vid denna tid punkt på dagen så låg jag 4 med 58 straffpoäng. I baståsen vid det tillfället hade jag 73 straffpoäng och som ni kanske redan förstått ska man ha så lite straff som möjligt. Men sen så var det dags för terrängen och det börjas så jävla bra rent ut sagt men vid hinder nummer 5 så är det en person som står bakom hindret som viftar till och spirit tappar koncentationen och då stannar han. Men så kommer vi igen och då hoppade han. Sen på hinder nummer 7 så var det lite läskigt tyckte både häst och ryttare så då stannade han. Nästa gång så hoppade han jätte fint. Sen så var det värsta backen upp till hinder nummer 8 och jag kände hur mjölksyran kom till både mig och Spirit. men han klarar hinder nummer 8 och 9 sen så är det värsta slänten ner till vattnet och han klarar av att gå ner för slänten men vi hinner inte få upp fart till vattnet så då stannar han och så stog han där och rörde inte en ända muskel hur jag än gjorde. Jag ponny sparka och jag piska och den ända reaktionen jag fick var ett slag med svansen. Då blev jag så himla förtvivlad. Jag bara galoppera bort från allt och jag var så himla ledsen och ja jag mådde inte så bra och jag var så jävla arg på Spirit så efter det så packade vi ihop och åkte hem. Så jag blev utesluten i terrängen eftersom att jag inte kom i mål. //Linnéa

Torsdag innan tävling

Tagga, tagga, tagga. På lördag är det Fälttävlans dags. Alla grejor är packat & klart så nu är det bara för mamma att bada älsklingen imorgon och sen när jag och Kalnins kommer från skolan så är det bara att starta motorn och dra ner till Skaraborg! Önska oss Lycka till!! :D //Linnéa

Erik träning 6/9

Hej igen, som jag sa i mitt förra inlägg så var det någonting som är konstigt med sidan eller min datorn och så är det fortfarande. Men jag måste skriva lite om hoppträningen som jag hade igår. Jag hoppar för Erik Berggren och jag rekommenderar honom stark. Han är jätte bra. Men tillbaka till träningen. Spirit var jätte duktig. Igår var han så inte bekväm. Han tog för sig så det bara vissla om det. Jag är inte så van vid det direkt så han var typ helt efter i srången i början men jag vande mig ganska så snabbt tyckte jag. I början hade jag någon konstig känsla och det kändes inte så bra men det blev jätte bra i slutet. Min mamma filmar oftast träningarna så jag ska nog ta och lista ut hur man lägger upp film så att ni kan få se med egna ögon hur min älskling kan hoppa ibland. Jag tränar i en grupp med gigantiska storhästar så vi känner oss ganska så små när vi kommer där. Det sista vi gjorde var att vi skulle rida en relaterad linje som var 5 galoppsprång normalt för häst och egentligen 6 för ponny men jag och Spirit skulle rida på storhäst avstånd så vi fick räsa uta bara den. Men vi lyckades och det kändes verkligen som att vi flög. Den känslan har jag inte hafty på år och dag. Men vi flög tillsammans. //Linnéa

Sjukt...


Ibland så kan jag inte låta bli att tänka på hur folk är egentligen. Läst nu på facebook att ännu flera hästar har blivit skurna. Hur i (usräkta språket)helvetet tänker folk? Tänker dom aldrig på att djur också är levande varelser precis som oss människor. Dom måste ju seriöst ha någon skruv lös.. Jag tror att under sommaren har jag läst minst 10 olika inlägg där folk varnar om knivskurna hästar i ett område. Och om det inte hade varit nog så har jag också läst t.ex. aftonbladet och vlt på internet om minst 5 hästar till som har blivit skurna, vad är detta för samhälle egentligen? Ska inte vi som har hästar kunna ha det för att vissa personer går runt och skär dom?

Och vad tänker dom egentligen när dom gör det? Tycker dom det är roligt? Är det tillfredställande för dom? Tycker dom inte om personen som äger hästen? Eller är det så att dom bara hittade ett tidsfördriv? Jag vill inte tro att något av dom som står ovan är anledningarna till att dom gör detta. Men det kan mycket möjligt vara det, tyvärr.

Så Underbart


Hallå alla underbara !

Har ju som sagt haft dressyrträning för Ida idag. Det gick otroligt bra ! Ida var otroligt duktig på att förklara precis hur jag skulle göra för att få honom i form och lösgjord. Efter mycket jobb och pustande så funkade det riktigt bra. Jag måste lära mig att rida framåt mer och att rida likadant när jag sitter ner och när jag rider lätt. Det märktes sån stor skillnad. Vi jobbade mycket på volter och flyttade undan för inner skänkel på volterna. Och gud vad det släppte för mig och Olle. Det har aldrig gått så här bra för oss i dressyren som det gjorde idag. Just nu är nästan allting helt underbart !

Efter dressyr träningen så red jag en av ridskolans hästar. Nu också för Ida. Ni var det nästan bara att tänka framåt då det är en lite "lat" och ung häst. Det gick också bra, så nu är jag otroligt mör i kroppen, Men men sånt är häst livet ;-) Vi jobbade med samma övningar som vi gjorde på dressyrträningen. Också här var målet att få henne lösgjord och gå framåt, med lite mer tänk på att rida framåt. Blev inte ett så långt pass nu då jag var väldigt trött och vi gjorde övningar som var väldigt krävande för hästen.

Sedan var det dags för pizza i stallet. Det var ju tävlingsryttar träff idag, också därför jag red ridskolehäst direkt efter dressyrträningen. Vi pratade lite om tävlingar 2012, bl.a. allsvenskan och vilka som kommer att rida för klubben. Men det var en rolig fredag kväll. Nu ska jag ta och vila upp min kropp lite genom att kolla på nån film. Är hästfri hela helgen, men ska försöka lägga upp lite roliga inlägg ändå.


Vi syns när vi syns och vi  hörs när vi hörs! :-)


'

En ridskolehäst vid namn Fredrik som jag fastnade otroligt mycket för. Tråkigt nog passade han inte in i ridskoleverksamheten så har ingen aning om vart han är just nu. Lite sorgligt...




Hästfri

Idag är jag då häst fri men jag tänkte att jag kanske kunde göra en liten bildbomb om hur det ser ut i Spirits stall, men nu är det något fel på sidan eller på min dator för jag kan inte lägga upp bilder... Men jag provar lite senare se om det har fixat till sig. Jag tyckte att jag var väldigt kreativ att jag kom på nått att skriva om även fast jag var hästfri idag. Anledningen till att jag är hästfri är för att min medryttare har Älskling idag :) Min med ryttare är Josefin Johannesson även kallad Josse. Hon är jätte duktig men ni kan glömma att försöka sno henne för hon är min :M /Linnéa

Skola + Stall


Hallå alla glada!


Planeringen för idag är att jag går i skolan till typ halv 4. Efter det bär det av till stallet för att kolla på när mor rider lektion på olleman.

Hittills så har skoldagen varit ok. Dagen började med att jag hade Matte B, som är sjukt svårt enligt mig själv, sen var det engelska där vi inte gjorde någonting, otroligt bra.

Längtar till imorrn, då blir det dressyrträning och tävlingsryttar träff, kanske träffar på Mylläri då :D

Nu ska jag sätta mig och inte göra någonting tills idrotten börjar kl 13. Efter det slutar vi förmodligen :D Wiiho :D


RSS 2.0