Hoppträning 5 februari

Åkte iväg till hallsta för att hoppa lite med Elmer igår. I början av passet så kändes han ganska "otrevlig" eller hur man nu säger det. Galoppade några varv runt i olika tempon och efter det så blev han lite mer samarbetsvillig men var inte lika trevlig som han brukar vara.
 
När vi började hoppa så hoppade vi på volt och vi skulle hitta en bra rytm vilket gjorde så att han fick galoppera ur sig ännu mer. Men han blev lite trött av det också så han orkade inte riktigt korta sig så det blev väldigt mycket hoppa på fart. Efter ett tag så kom jag underfund med hur jag skulle göra och då blev det jättemycket bättre. 
 
Nästa övning var en fem och en halva, red in i trav och det kändes som att Elmer tänkte: How the...?? Whaaat? men andra gången vi red ann så kom vi ur den hela men med toksprång och jag var helt efter, fick lite dåligt samvete då det är väldigt svårt att ge en eftergift över språnget när språnget blir helt galet...
 
Var lite halvnöjd över passet men man kan inte vara helt 100% nöjd varje gång, hoppas att det går bättre nästa gång bara. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0