Bara en massa stall!

Varit i Sura idag där vi hade redovisning på förmiddan och hoppade på eftermiddan. Redovisningen gick faktiskt helt okej! Är väldigt nöjd med det vi redovisade, fall ett var att vi skulle berätta om att två hästar insjuknat i kvarka och tills det att kvarkan var borta och stallet var öppet för allmänheten (vi drev en ridskola). Fall två var att vi skulle bygga nytt stall med 15 boxar där vi skulle ta hem tävlinghästar och en av dessa hästar skulle flytta till Danmark, det som vi då skulle berätta om var lagar som är aktuellt till vardera fall. 
 
På eftermiddan hoppade jag Calle (Catch High) en super fin häst e: Acacio eu: Cor de la bryere. Han är dock lite svag i galoppen och det är väldigt sällan man får den här riktigt runda galoppen. Vi hoppade en stuts serie och det är alltid lika roligt och alltid lika nyttigt! Passet var väldigt krävande men det är på sånna här pass som man utvecklas på!
 
Elmer har idag fått masage och fick därför inte ridas idag, han var allmänt stel över hela kroppen som jag förstod det på mamma men det har att göra med att det är halt ute och att han därför kanske går och spänner sig. Den senaste veckan har jag faktiskt tänkt på att han varit väldigt stel (för att vara honom) och har undrat lite varför då jag inte ridigt speciellt annorlunda. Så vi får se om det släpper när marken inte vill vara snö och istäckt längre.
 
Spirit fick ett litet rida runt pass där jag försökte mjuka upp honom men eftersom att det är isigt och dant i hagen så går det knappt att trava utan att benen flyger iväg så spänner han till sig plus att han alltid är mycket mer sammarbets villigoch mjuk när man galoppat så det är inte det lättaste att få honom mjuk runt inner skänkel när man bara kan skritta... Men han får i alla fall ett hoppass imorgon så hoppas att få honom ordentligt igenomriden då! 
 
Ha det bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0